Co u nás můžeš dělat

CREW POZICE

POKLADNÍ

Na této pozici bude tvým hlavním úkolem poskytnout našim hostům ten nejlepší zážitek z návštěvy restaurace, přímá komunikace s hosty a jejich obsluha. Hlavním poznávacím znamením pokladních je všudypřítomný úsměv od ucha k uchu!

PŘÍPRAVA POKRMŮ

Na této pozici budeš připravovat a kompletovat pokrmy, které následovně servírujeme hostům. Pokud Tě baví práce s jídlem a jeho příprava, pak jsi náš člověk!

KUCHAŘ

Na pozici kuchaře budeš marinovat, obalovat a dále zpracovávat kuřecí speciality dle našeho originálního receptu. Kuchyň je pro nás srdce restaurace, proto pokud i ty miluješ dobré jídlo, je to ta pravá práce pro tebe!

INSTRUKTOR

Na této pozici nám pomůžeš zaučovat a trénovat nové kolegy tak, aby je práce bavila a pomůžeš jim, aby se v naší KFC rodině cítili co nejlépe!

Pracovní doba

PRACOVNÍ DOBA

Pracovní doba se hodně se odvíjí od tvých potřeb. Můžeš pracovat na částečný úvazek 4-5 hodin v pracovní dny a o víkendu mít třeba 8hodivé směny. Na plný úvazek pak děláme 8-10 hodin denně, ale vždy můžeš dopředu nahlásit, kdy můžeš a kdy nemůžeš dorazit do práce.

Zaškolení a trénink

ZAŠKOLENÍ A TRÉNINK

Nemusíš se ničeho bát, vše potřebné tě naučíme. Začneš prohlídkou restaurace, seznámením se s kolegy a představením všech pracovnách pozic. Pak přijde na řadu trénink na konkrétní pozici formou e-learningu a praktickou částí. Trénink trvá v průměru 14 dní, po celou dobu máš k dispozici zkušeného instruktora a vše zakončíš certifikací.

Průběh výběrového řízení

PRŮBĚH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

Nejprve ti zavoláme a domluvíme si společně termín pohovoru. Setkáš se u nás s Assistant Managerem a prohlédneš si restauraci. Pokud půjde vše jak má, čeká tě pohovor s General Managerem a máš vyhráno. Bereme tě!

MANAŽERSKÉ POZICE

V KFC máme více manažerských úrovní. Můžeš pracovat na pozici Shift Manager a pomáhat s vedením kolektivu, řízením objednávek a údržbou restaurace. V pozici Assistant Manager budeš pomáhat s vedením restaurace, budeš mít na starosti nábor, trénink a rozvoj lidí a řídit náklady na zaměstnance. Můžeš ale zamířit i výše a v roli General Manager vést celou restauraci a mít odpovědnost za její výsledky. Jako Area Coach pak pomůžeš rozvíjet manažery restaurací ve svěřeném regionu a dbát na dosažení našich cílů.

Pracovní doba

PRACOVNÍ DOBA

Všichni manažeři u nás mají 8hodinové směny a v každém týdnu 5 dní práce a 2 dny volna. Pokud je pracovní víkend, volno si vyberou v týdnu a pracovní doba se řídí otevírací dobou restaurace. Shift Manager chodí buď na ranní (otevírá restauraci) nebo na odpolední (zavírá restauraci) směnu.

Zaškolení a trénink

ZAŠKOLENÍ A TRÉNINK

Podle úrovně manažerské pozice se trénink trochu liší a trvá od 3 do 6 měsíců. V každém případě začneš kolečkem na základních pozicích na pokladně, servisu a kuchyni. Absolvuješ trénink na vedení směny a podle potřeby si osvojíš oblast produktu a facility, rozvoje a vedení lidí i celé restaurace.

Průběh výběrového řízení

PRŮBĚH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

Stejně jako všem ostatním, i tobě nejprve zavoláme a domluvíme si pohovor. Ten probíhá buď telefonicky nebo rovnou osobně podle časových možností. V druhém kole se setkáš s Area Coachem a podle typu manažerské pozice i s General Managerem či s lidmi z centrály.